Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Inspiroivimpia matkailuelokuvia - Intia

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Inspiroivimpia matkailuelokuvia - Intia

Elokuvia, joissa värit hehkuvat loistossaan ja Intia saapuu sohvaperunan olohuoneeseen kaikkine hälyineen ja mausteisine tuoksuineen.


SLUMMIEN MILJONÄÄRI (2008)
Koskettava kuvaus Intian slummeissa kasvaneesta Jamalista, joka saa mahdollisuuden osallistua Haluatko miljonääriksi -ohjelmaan, joutuen kuitenkin epäillyksi vilpistä. Elokuvan aikana Jamal saa tilaisuuden kertoa poliiseille, kuinka hän aiempien elämänkokemustensa avustamina saattoi tietää oikean vastauksen jokaiseen kysymykseen. Bollywood henkinen elokuva amerikkalaisilla mausteilla.


THE DARJEELING LIMITED (2007) 
Elokuvassa kolme veljestä, jotka eivät vuoteen ole olleet missään tekemisissä toistensa kanssa, päättävät lähteä junailemaan halki Intian tullakseen jälleen läheisemmiksi ja paikantaakseen maailmalle karanneen äitinsä. Hieman haahuileva ja hidastempoinen, mutta omaperäinen elokuva.







PIIN ELÄMÄ (2012)
Visuaalisesti äärimmäisen kauniissa elokuvassa hehkuvat valot, värit tunteet ja harkitut yksityiskohdat sulassa sovussa keskenään. Tarina kertoo Pii -pojan huimasta ja epätodellisen tuntuisesta seikkailusta hänen jouduttuaan laivansa upottua samaan veneeseen verenhimoisen tiikerin kanssa. Ei ehkä aivan perinteinen matkailuelokuva, mutta siitä huolimatta jättää päätyttyään katsojalle vaikutelman vierailusta toiseen maailmaan.


THE BEST EXOTIC MARIGOLD HOTEL (2011)
Elokuvassa 7 toisistaan poikkeavaa brittiläistä eläkeläistä päättää matkustaa Intiaan eläkepäiviään viettämään. Paikanpäällä matkalaiset huomaavat, ettei kovin ruusuisesti mainostettu hotelli olekaan aivan sitä, mitä he odottivat. Jokainen joutuu siis omalla tavallaan sopeutumaan tilanteeseen ja uuteen kulttuuriin - toisilta se käy paremmin ja toisilta huonommin. Matkan aikana kaikista henkilöhahmoista paljastuu yllättäviäkin piirteitä, eikä pientä romantiikkaakaan ole unohdettu. Intia maana ei sen sijaan paljasta kovin uusia puolia itsestään. Filkka piristää siinä mielessä, että henkilöhahmot eivät ole nuoria ja notkeita, mutta elämänkokemusta ja seikkailunhalua heiltä löytyy mielin määrin.




Tsekkaa linkeistä myös muut Eurooppaan, Aasiaan, Pohjois-Amerikkaan ja Afrikkaan sijoittuvat sekä yleisesti matkailuun liittyvät elokuvasuositukset.

©wantedalifelessordinary.blogspot.com
I don't own the rights for these pictures.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu